Praktisch

Bad ’86 is een open recreantenclub waar iedereen

speelt met iedereen. Spelplezier staat voorop

Praktische info

Speelmomenten

  • Maandag 21u-23u: Sporthal Ninove, Parklaan 15, 9400 Ninove
  • Donderdag 19u-21u: Sporthal Sint Kristoffel, Schuitstraat 10, 9401 Pollare


Lid worden

Voor je beslist om lid te worden kan je 2 maal gratis komen meespelen.

Het lidgeld bedraagt:

  • 100 EUR voor ansluiting van begin september tot eind juni
  • 70 EUR vanaf 1 januari tot eind juni
  • 35 EUR vanaf 15 april tot eind juni


BAD86 is een recreatieve club voor volwassenen, waar vrij wordt gespeeld. Er zijn geen jeugdwerking of vaste trainingen voorzien. Jonge spelertjes kunnen terecht in de clubs van Herne, Denderleeuw of Geraardsbergen.

Het speelseizoen loopt tot eind juni. In dit lidgeld is de verzekering en de aansluiting bij Badminton Vlaanderen inbegrepen, evenals het gebruik van de zaal (2x 2u per week) en de shuttles. Spelers die reeds zijn aangesloten bij Badminton Vlaanderen via een andere club, krijgen 15 EUR korting op hun lidgeld.

Je kan individueel lid worden, een partner meebrengen is niet nodig.


Wat heb je nodig?

  • Een racket. Degelijke rackets voor beginners kunnen ook via de club worden aangekocht. Informeer hiervoor bij de bestuursleden.
  • Sportschoenen met non-marking zolen. Indoor sportschoenen zijn licht, geven goede demping en ondersteuning en hebben meer 'grip' op de sportvloer.
  • Een short of een rokje, en een T-shirt.
Onze club in een notendop

OPEN CLUB

Clubregel Nr 1: iedereen speelt met iedereen. Na 2 winnende sets wordt er gewisseld van partner. Daardoor steek je niet alleen meer op, het is ook

         gewoon gevarieerder en leuker.

ZIEKENFONDS

De meeste ziekenfondsen geven een tussenkomst in het lidgeld van een sportclub. Breng het gepaste formulier mee (doe navraag bij je ziekenfonds of kijk

         op hun website)  om het door ons

         te laten ondertekenen.

LESSENREEKS

In oktober worden lessen gegeven aan nieuwe en/of beginnende spelers, door een gediplomeerde trainer. Deze lessen zijn gratis en staan ook   

         open voor niet-Bad’86-leden.

ENGAGEMENT

Iedereen helpt mee om de zaal speelklaar te maken, of om na de training de netten weer af te breken en de shuttles op te bergen.

SHUTTLES

Alle leden krijgen shuttles gratis ter beschikking tijdens de speeluren. Deze shuttles worden altijd in de materiaalkoffer bewaard.

RECREANTENTOERNOOIEN

Spelers met enige ervaring kunnen deelnemen aan recreantentornooien. Daar speel je meestal in poules tegen spelers van andere clubs. Spelers worden er ingedeeld volgens niveau (beginner – goed – sterk). Data en plaatsen kan je vinden op onze Facebook-pagina.