Clubinfo

Bad ’86 is een open recreantenclub waar iedereen

speelt met iedereen. Spelplezier staat voorop

Het bestuur

Olivier Bailly

Voorzitter

Leen De Bolle

Secretaris

Jan Van Rooy

Penningmeester

Nele Clerebaut

Bestuurslid

Onze visie

Als recreantenclub wensen we dat alle leden in een positieve sfeer hun hobby kunnen beoefenen. Iedereen speelt met iedereen: ook gevorderde spelers spelen met nieuwe of beginnende leden. We willen een club zijn waar iedereen zich thuis voelt.

Afspraken

Alle spelers zijn mee verantwoordelijk voor het opstellen en afbreken van de netten en dragen zorg voor het materiaal dat de club ter beschikking stelt (netten en shuttles)

Om te spelen draagt iedereen (indoor) sportschoenen, met 'non marking'  zolen. Sporten met gewone schoenen kan leiden tot blessures die niet gedekt worden door de verzekering.

Er worden in principe uitsluitend dubbel- of gemengd-dubbelwedstrijden gespeeld. Alleen als er plaats genoeg is, kunnen er enkelspelen worden afgewerkt. Na 2 winnende sets wordt er gewisseld van partner. We spelen niet steeds met dezelfde leden en wisselen spontaan met anderen. Bij drukte wordt er al na 2 sets gewisseld van partner. Wachtende spelers krijgen daarbij voorrang. Op die manier vermijden we te lange wachttijden.

De club is niet verantwoordelijk voor diefstal of beschadiging van persoonlijke bezittingen

Sportiviteit, vriendschap en respect voor elkaar staan voorop.

Nuttige Links en documenten

BADMINTON VLAANDEREN

De website van de Vlaamse liga. Met alle info over klassementen, evenementen, toernooien, ...


SPELREGELS

Bij discussies op het plein raadpleeg je de volledige of de verkorte spelregels van badminton


ONGEVALLEN AANGIFTE FORMULIER

Klik op de afbeelding hiernaast om het formulier te downloaden. Als lid van BAD'86 (en dus van Badminton Vlaanderen vzw) ben je automatisch verzekerd voor sportongevallen via Arena. Bij een ongeval de aangifte volledig en duidelijk invullen en opsturen binnen de 8 dagen nadat het schadegeval gebeurd is. Als er lichamelijke letsels zijn, het geneeskundig getuigschrift laten invullen door de geneesheer. Dit getuigschrift vind je als bijlage aan het aangifteformulier. Het aangifteformulier moet eveneens door de clubsecretaris ondertekend worden.


STATUTEN

De statuten van de vzw BAD'86