Contact

 To play badminton or not to play badminton?

What a stupid question”

 
 
 
 
 

CONTACTFORMULIER

1. Lid worden van BAD'86

Nieuwe leden vullen het aansluitingsformulier in, dat je kan downloaden  via onderstaande knop. Het ingevulde formulier bezorg je via mail aan info@bad86.be, of je geeft een papieren versie aan één van de bestuursleden. Wie al langer lid is van BAD'86 hoeft dit alleen te doen als er gegevens gewijzigd zijn in het voorbije jaar. Minderjarige spelers moeten contactgegevens van hun ouders opgeven, er wordt dan expliciet om toestemming gevraagd door het bestuur.

Door je lid te maken, verklaar je je akkoord met de statuten van de vereniging en met de afspraken die binnen de club worden gemaakt.De inschrijving is pas definitief na betaling van het lidgeld.  Dit gebeurt uitsluitend via overschrijving op rekeningnummer BE15 7370 1049 4130  van BAD'86 Ninove vzw, met vermelding van "LIDGELD + de NAAM van de speler".


Vrijwel elk ziekenfonds geeft een tussenkomst in het lidgeld van een sportclub. Het aanvraagformulier vind je op de website (of in het kantoor) van jouw ziekenfonds. Je kan het door een bestuurslid laten ondertekenen.2. Inschrijving recreantenontmoeting BAD'86

Inschrijven kan op 2 manieren:

1. Via toernooi.nl of badmintonvlaanderen.be :
    voor wie aangesloten is bij Badminton Vlaanderen

2. Wie niet is aangesloten, gebruikt het contactformulier hiernaast.    
     In dat geval vermeld je aub voor elke speler:

- Naam en voornaam

- Gewenste categorie (beginner/matig/sterk)

- Telefoon en e-mailadres

- Geboortedatum

- Club

De betaling gebeurt ter plaatse bij aanvang van het toernooi.