News & Events

Badminton is a way of life

Zondag 17 mei  2020

BAD86 Recreantentoernooi

Deze sponsors maken het toernooi mee mogelijk:

Afspraak op zondag 17 mei voor onze jaarlijkse recreantenontmoeting!

Volgens het inmiddels bekende recept: dubbels in de voormiddag (9-13u), gemengd in de namiddag (13.30-17u). Er worden 3 reeksen voorzien: beginner, goed en sterk. Het toernooi is vooral bedoeld voor niet-geklasseerde spelers. C2-spelers worden toegelaten in categorie 'sterk'.


We zorgen voor een gezellige en sportieve dag met broodjes of spaghetti in de cafetaria over de middag, zelf gebakken taart als dessert en een leuke prijs voor elke deelnemer!


Inschrijven liefst via www.toernooi.nl (vanaf 15/03). Niet-aangesloten spelers kunnen inschrijven via het contactformulier. Deelnemen kost 6 EUR per speler voor 1 discipline, 10 EUR voor 2 disciplines.

Zaterdag 14 maart 2020

Lentewandeling in Herne

Om 14u spreken we af aan de kerk van Herne voor een mooie wandeling doorheen het landschap van Bruegel. We wandelen een 12-tal km langs rustige (veld)wegen. Stevige wandelschoenen zijn een must. Honden zijn ook welkom. We stoppen ergens halfweg voor een drankje, en we sluiten af met een etentje in Bistro Egelantier in Herne. 


Inschrijven is noodzakelijk via mail of via het contactformulier op deze site. Geef aan of je wil blijven eten, en met hoeveel personen je komt!

Donderdag 02 januari 2020

Start 2de helft seizoen

Op donderdag 2 januari zetten we het jaar in met een kleine nieuwjaarsreceptie voor alle leden in sporthal St- Kristoffel te Pollare. Wie in januari lid wordt (tot juni 2020) betaalt nog slechts 60 EUR lidgeld. Ideaal om iets met die goede voornemens te doen!

Nieuw